Glazenbekleding

De conventionele type glazen bekleding uit Taiji is verkrijgbaar in anker type, paddle vorm, turbine type, combinatie type en andere typen.

Detailed description

Glazenbekleding
De conventionele type glazen bekleding uit Taiji is verkrijgbaar in anker type, paddle vorm, turbine type, combinatie type en andere typen. Ze bieden volledige specificaties en premium kwaliteit. Klanten kunnen verschillende mengtypes kiezen volgens verschillende reactiemiddelen en verschillende specificaties van glasbeklede reactor.


Productgalerij

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Taiji's glazen bekledingsreactor-agitators zijn bekleed met onze TJ09-emaille. Met beproefde en meest actuele enamelingtechnologie zijn de glasbeklede delen uitstekende weerstand tegen corrosie, mechanische schok en scherpe temperatuurvariatie.

Wij kunnen ook allerlei niet-standaardglasbekleders aan de specifieke eisen van de klant ontwerpen en produceren.Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers met glazen bekledingen, die veel aandacht besteden aan kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Glasbeklede agitator, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback