Glazen Lined Spoelventiel

De spoelklep kan worden uitgerust met een tantalipunt om real-time meting van de temperatuur in de reactor te realiseren en daardoor de vertraging of de fout van de thermowell te vermijden.

Detailed description

Glazen Lined Spoelventiel
Gewone glazen bekledingsspoelen
De glazen geventileerde klep wordt speciaal gebruikt als flensbodemklep of bodemuitlaatklep voor glasbeklede reactoren. Het kleplichaam is vervaardigd uit gietijzer of staal, en zowel het binnenoppervlak van het kleplichaam als het buitenoppervlak van de klepkern zijn bekleed met ons hoogwaardig glas. De klepkern wordt afgesloten door de PTFE-afdichtring te comprimeren. Deze glazen geventileerde afvoerklep is ingedeeld in twee typen: bovenbewegend type en onderbewegend type.


Productgalerij

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Air Actuated Glass-Lined Spoelventiel


image004(001).jpg

Glazen-gevlochten Spoelventiel met Bellows Seal


image005(001).jpg

Gewone glazen bekledingsspoelen

image006(001).jpg

Glazen Lined Flush Valves Met Bellows Seal


De spoelklep kan worden uitgerust met een tantalipunt om real-time meting van de temperatuur in de reactor te realiseren en daardoor de vertraging of de fout van de thermowell te vermijden. Bovendien kunt u de ontlading van de reactor op afstand bedienen door het luchtbedieningsapparaat voor ventielkern te veranderen.


Glazen Lined Flush Valves Met Bellows Seal
Deze spoelklep met balgafdichting is een alternatief voor de spoelklep met verpakkingsafdichting. Het zorgt voor betrouwbare afdichtingsprestaties, gemakkelijke reiniging en de mogelijkheid om hogere bedrijfsdruk te onttrekken. Het kleplichaam wordt gevormd met behulp van een stempelmethode die de materiaalsterkte drastisch verbetert. Bedrijfstemperatuur: -19 -200 ℃; Werkdruk: 0,6Mpa-1,6Mpa.


Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers met glazen geventileerde kleppen, met hoge aandacht voor kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Glazen geventileerde klep, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback