High Performance Emalje

Ook bekend als glasachtige emaille komt met uitstekende weerstand tegen corrosie van zuur- en alkalisch medium, mechanische schok en scherpe temperatuurvariatie. In het bijzonder kan het de corrosie door alle organische en anorganische zuren, organische oplosmiddelen en zwakke base, behalve fluorzuur en sterk fosforzuur, weerstaan.

Detailed description

High Performance Emalje voor glazen voering
De TJ09-emaille voor glasvoering is onafhankelijk van Taiji ontwikkeld en heeft een bijzonder hoge prestatie die een internationaal geavanceerd niveau heeft bereikt. Bijvoorbeeld, de industriële porselein email, ook bekend als glasachtige emaille, komt met uitstekende weerstand tegen corrosie van zuur- en alkalisch medium, mechanische schok en scherpe temperatuurvariatie. Met name kan het de corrosie door alle organische en anorganische zuren, organische oplosmiddelen en zwakke basen, behalve fluorzuur en sterk fosforzuur, weerstaan.


Productgalerij

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI emalje aanvaardt internationaal geavanceerd elektrisch oven sinterproces en nauwkeurig compileren voor email, strikt controleert elk productieproces en garandeert volledig de kwaliteit van de emaille.
Door middel van een state of the art elektrisch oven sinterproces, met nauwkeurige samenspanning en nauwkeurige procescontrole, is de kwaliteit van Taiji's glazuur volledig gegarandeerd.


Corrosie Curves

De corrosiekromme-grafieken tonen de typische corrosiviteit van zuur- en alkalisch medium. Aangezien de corrosie lager is dan 0,1 mm / jaar betekent dit dat het medium zeer zwakke corrosie heeft op de glasbekleding. Dus, het wordt aanbevolen. Wanneer de corrosie binnen 0,1 - 0,2 mm per jaar ligt, kan de corrosie niet worden verwaarloosd. Er moet regelmatig worden gecontroleerd om te zien hoe ver de glasvoering is gecorrodeerd. Als het corrosiepercentage echter meer dan 0,2 mm per jaar bedraagt, is het medium ernstig bijtend aan de glasbekleding en wordt hierdoor niet aanbevolen.


Wij zijn een van de toonaangevende producenten en leveranciers van hoge prestaties, die veel aandacht besteden aan kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Hoge prestatie emaille, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback