Manway Cover (voor glasbeklede reactor)

Hier vindt u onze superieure manway cover oplossingen ontworpen voor glazen bekledingen. Ze zorgen voor een veilige werking en gemak van opening en reiniging.

Detailed description

Manway Cover voor Glass-Lined Reactor
Taiji is als toonaangevende leverancier van glasvezelapparatuur- en procesuitrustingsdelen een breed scala aan reactortoebehoren om veilig in te houden van gevaarlijke chemische stoffen in de reactor en de hoge veiligheid van de gebruiker, evenals verbeterde verwerkingsefficiëntie en productkwaliteit. Hier vindt u onze superieure manway cover oplossingen ontworpen voor glazen bekledingen. Ze zorgen voor een veilige werking en gemak van opening en reiniging.


Productgalerij

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manwegomslag met verinterd zichtglas

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Manway Cover met Beschermring en Spring Assisted Opening Device
Deze afdekplaat kan eenvoudig op de bovenkant van de glazen bekledingen worden geplaatst. Lente-apparaat zorgt ervoor dat de afdekking gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Beschermring beschermt het mangat tegen slijtage en beschadiging bij het voeden.


2. Manway Cover Met Sight Glass
De glazen bekleding van de reactor is een verbeterd product. Het is meer geschikt voor de reactor met behulp van CIP reinigingssysteem. Wij integreren het zichtglas in de deksel door middel van hoge temperatuur sintering. Dit maakt het gemakkelijker om het zichtglas te reinigen. De afdekplaat is makkelijker te openen dankzij een snel openingsapparaat.


Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers (met glazen bekledingsreactor), met hoge aandacht voor kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Manway cover (voor glasbeklede reactor), China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback