PTFE Envelop Pakking

De hoge kwaliteit pakking bestaat uit een niet-asbest golfkarton in roestvrij staal en PTFE envelop. Het is geschikt voor de glasbekleed staalapparatuur met een nominale druk van maximaal 1 Mpa en werktemperatuur van -20 ° C tot 200 ° C.

Detailed description

PTFE Envelope Gaskets voor Glass-Lined Equipment
De hoge kwaliteit pakking bestaat uit een niet-asbest golfkarton in roestvrij staal en PTFE envelop. Het is geschikt voor de glasbeklede stalen uitrusting met een nominale druk van maximaal 1 Mpa en werktemperatuur van -20 ° C tot 200 ° C. Met de geribbelde ring van roestvrij staal zorgt de PTFE-omhullingstekening voor uitstekende elasticiteit en afdichtingsprestaties bij gebruik. Naast de mechanische sterkte van het pakkingsmateriaal geniet de industriële afdichtingspakking de lage wrijving en chemische stabiliteit van PTFE.


Productgalerij

image001(001).jpg

PTFE Envelop Pakking

image002(001).jpg

PTFE Envelop Pakking


Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van ptfe envelope, met hoge aandacht voor kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: PTFE envelop pakking, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback