Glas-gevoerde Nutsche Filter

Vooral het is ideaal voor de vaste-vloeistof scheiding van giftig medium, brandbaar en explosief medium en het medium dat moet worden vermeden, contact met de lucht.

Detailed description

Glas-gevoerde Nutsche Filter
Belangrijkste kenmerken van het glas-gevoerde Nutsche Filter
1. Het glasverfde filter vervaardigd door Taiji wordt wijd gebruikt voor de vaste-vloeistof-scheiding van corrosieve materialen. Vooral het is ideaal voor de vaste-vloeistof scheiding van giftig medium, brandbaar en explosief medium en het medium dat moet worden vermeden, contact met de lucht.
2. Het nutsche filter kan gebruikt worden onder een volledig vacuümomgeving of waar de maximale positieve druk 6kpa bedraagt.
3. De jas die we voor het vaste-vloeistof scheidingsfilter ontwerpen, kunnen de vloeistof verhit of afkoelen volgens de werkelijke behoeften.
4. Wij ontwerpen een hydraulisch hefinrichting onderaan deze filterapparatuur. Het helpt filterkoek te verwijderen en filterkleed te vervangen.


Productgalerij

image001 (001) .jpg

image002 (001) .jpg

image003 (001) .jpg


Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van glasfabrikanten in Nutsche, met hoge aandacht voor kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Glas gevoerde nutsche filter, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback