Geperforeerde Roestvrijstalen Uitrusting

De glasbeklede apparatuur van Taiji is vervaardigd uit 304 of 316L roestvrij staal en gevoerd met ons superieure glas. Het kan het medium perfect beschermen tegen vervuiling door ijzer ionen.

Detailed description

Geperforeerde Roestvrijstalen Uitrusting
De glasbeklede apparatuur van Taiji is vervaardigd uit 304 of 316L roestvrij staal en gevoerd met ons superieure glas. Het kan het medium perfect beschermen tegen vervuiling door ijzer ionen. Ontworpen en gebouwd volgens internationaal erkende GMP-standaarden, kan de glasbeklede stalen reactor voldoen aan hogere eisen voor veiligheid van de gebruikers en productkwaliteit.


Productgalerij

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Splitflens en klemmen die worden gebruikt op de glasbeklede roestvrijstalen apparatuur zijn allemaal gemaakt van roestvrij staal. Op verzoek van de klant kunnen we warmte-isolerend uitvoeren op het buitenoppervlak van de staalprocessor.

Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van roestvrijstalen roestvrijstalen apparatuur, die veel aandacht besteden aan kwaliteit. Als u geïnteresseerd bent in onze producten in China, graag contact opnemen met onze fabriek voor meer informatie. Wij bieden u de beste service en concurrerende prijs.

Hot Tags: Glasbekleed roestvrij staal apparatuur, China, fabrikanten, fabriek, gemaakt in China
Verwante producten
Feedback